Sánchez Llibre (Foment del Treball) defensa la cohesió social i territorial

El president de l'entitat aposta per dedicar esforços a la millora de competitivitat de les comarques catalanes "més deprimides"

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha defensat la cohesió social i territorial a les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès (Barcelona). En un comunicat aquest divendres, la patronal ha assenyalat que Sánchez Llibre ha destacat la importància d'aquesta trobada comercial per a Catalunya per "la seva tradició ancestral i l'aportació al factor humà que reforça l'activitat comercial i de negocis". Foment del Treball ha remarcat que la seva nova etapa amb Sánchez Llibre es defineix com una patronal de proximitat i que "treballa intensament per enfortir la col·laboració amb les organitzacions territorials". Sánchez Llibre ha sostingut que aquestes organitzacions territorials permeten "entendre millor cada pam del nostre territori i treballar per garantir-los millors condicions per a l'activitat empresarial". Per això, el president ha advocat per la importància de dedicar esforços a la millora dels indicadors de competitivitat de les comarques catalanes "més deprimides".

 
 

Comentaris (3)
X*2 Fa 9 mesos
I la sumisiò a la dictadura borbónico-franquista de fa 80 anys, au aneu a .....
joan Fa 9 mesos
Cohesió social??, amb els diners que ens roba la resta d'Espanya, si no ens robessin, si que potser podriem fer quelcom, pero mentrestant res, i vosaltres anar rient les gràcies d'aquest estat Espanyol, caduc,
Lliures, un partit crossa de Ciudadanos....aquesta es la cohesió. Fa 9 mesos
La cohesió social sota i a l'entorn de la monarquia espanyola, evidentment . Doncs hi ha un altre cohesió, que es just la que defensen qui ha guanyat las eleccions, la cohesió de un Estat lliure i sobirà. I si els espanyols -visquen a Catalunya o no-, no ho accepten, son ells qui trenquen la cohesió, democràcia es acceptar a la majoria.