El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
"No ens preguntem si estem tots d’acord sinó si anem pel mateix camí"
  • CA

La cimera anticrisi ha començat minuts després del punt del migdia al Palau de Pedralbes amb una intervenció del president de la Generalitat, Artur Mas, en la qual ha fet una crida a la responsabilitat de tots els participants de la cimera, membres del Govern, representants dels partits, sindicats, patronals i experts del CAREC, a trobar vies de solució a l’atur de Catalunya.

Mas els ha destacat la importància de la trobada i de les expectatives que el país ha posat en ella i els ha advertit que ara no és temps només per debatre sinó que cal actuar ja que, segons el president, el problema és molt urgent. Tot i així el missatge del president també ha estat realista i ha admès que no és podrà solucionar tot ni tampoc de cop.

Mas-Colell cita a Goethe

Després de la intervenció de Mas ha pres la paraula el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, que ha fet referència a una cita de Johann Wolfgang Goethe “No ens preguntem si estem tots d’acord sinó si anem pel mateix camí”.

El president del CAREC, Salvador Alemany, ha explicat la metodologia que s’ha seguit per fer l’informe dels experts i els responsables de les quatre comissions han fet un repàs exhaustiu de les 49 pàgines del document, gairebé l’han llegit.

Després, la reunió ha quedat suspesa fins a la tarda amb la intervenció dels representants dels diferents grups parlamentaris i el debat que moderarà el mateix president de la Generalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa