El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercadona busca 90 treballadors a Catalunya
  • CA

La cadena de supermercats Mercadona busca 90 treballadors a Catalunya amb l’objectiu de reforçar les necessitats de personal arran del nou model de botiga que la companyia està implantant. La majoria de llocs de feina, 79 ocupacions, són a l’àera metropolitana de Barcelona, mentre que les 11 restants s’ofereixen als municipis d’Olot (Girona), La Seu d’Urgell i Solsona (Lleida), segons informa la companyia en un comunicat.

 

Pel que fa a Barcelona, la cartera d’ofertes de feina de Mercadona engloba les comarques del Barcelonès, amb 40 places de personal per als supermercats de Barcelona ciutat, L’Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet; el Baix Llobregat amb 14 places a Castelldefels, Pallejà, Sant Andreu de la Barca i Vallirana; el Vallès Oriental amb 8 places a La Garriga, Les Franqueses del Vallès i Parets; l’Anoia, amb 6 places a Igualada i Masquefa; i també cinc vacants disponibles a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), tres a Berga (Berguedà) i tres més a la comarca del Maresme: dos a Teià i una a Mataró.

 

El nou model de botiga de Mercadona incorpora un nou punt d’acabat de la carn, una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasament, una nova secció de sushi i una secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada, entre altres novetats. Actualment, l’empresa ja compta amb 57 supermercats a Catalunya adaptats al nou model de botiga, 37 dels quals es van obrir el 2017 i 20 més aquest any.

 

La companyia, que va tancar el 2017 amb una plantilla de 12.895 treballadors a Catalunya, ofereix als nous empleats un contracte fix des del primer dia amb un salari inicial de 1.312 euros bruts al mes amb progressió salarial. Els candidats interessats han d’haver finalitzat els estudis d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), tenir orientació pel servei al client, i disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte en jornada setmanal de 40 hores. Per participar en el procés de selecció han de registrar el currículum vitae a la pàgina web de Mercadona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa