Mercadona admet compres impulsives a Madrid però garanteix l'abastiment de productes

El seu president reivindica que en la resta de supermercats de la cadena hi ha "total normalitat"

El president de Mercadona, Juan Roig, ha admès "compres impulsives" a Madrid arran de la "por" generada per la crisi del covid-19, que ja ha infectat 1.500 persones a l'Estat, gairebé la meitat a la Comunitat de Madrid. També s'ha detectat aquest comportament "impulsiu" a Vitòria, tot i que en menor mesura. Durant la roda de premsa de presentació de resultats de la cadena, que aquest 2019 ha guanyat 623 milions d'euros, un 5% més, Roig ha dit que a banda d'aquests dos punts hi ha "total normalitat" als seus 1.635 supermercats, on sí que s'han notat més vendes de sabons i alcohols desinfectants. El cap visible del grup ha fet una crida a "racionalitzar la por" i ha promès que l'abastiment de productes de Mercadona està "garantit".

Roig ha indicat que en el passat ja s'han viscut "situacions similars a aquesta crisi" i "sempre" hi ha hagut productes suficients per a abastir els clients dels seus supermercats. "Actualment també els tenim, Mercadona és molt eficient, i el sector de la distribució i de l'agroalimentació també ho és, per tant està garantit l'abastiment dels productes", ha reiterat.

El president de Mercadona ha insistit a remarcar que no es detecten incidències en la resta de productes, processos i instal·lacions de Mercadona a banda de Madrid i Vitòria i ha pronosticat que "més aviat que tard tornarem a la normalitat". En aquest sentit, ha enviat un missatge de prudència per "racionalitzar la por" i de confiança en la sanitat pública. "El pitjor que ens pot passar és la por", ha dit.

 
 

Comentaris