El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La marca Barcelona atreu els inversors immobiliaris internacionals
  • CA

La marca Barcelona és un gran aliat per atreure compradors estrangers per a les companyies de consultoria i intermediació immobiliària amb negoci a Catalunya, segons han explicat a Europa Press representants de les firmes internacionals Aguirre Newman, Savills i Century21, presents al saló Barcelona Meeting Point.

La directora general d’Aguirre Newman a Barcelona, Anna Gener, ha augurat que la inversió immobiliària en el sector terciari català (oficines, comercial, hotels i logística) tornarà a rondar aquest any els 2.000 milions d’euros registrats en 2015.

Ha indicat que sol la venda del centre comercial Diagonal Mar de la capital catalana ja ha suposat gairebé 500 milions (concretament 493): ha estat adquirit per la divisió d’inversió immobiliària per a Iberia de Deutsche Asset Management, filial de Deutsche Bank.

 

“Hi ha molt interès inversor, però molt poques operacions en venda”, ha advertit, per la qual cosa les consultores han de potenciar la recerca d’actius ‘off market’: que no estan en venda, però es proposa als seus propietaris.

 

Com aspecte positiu de futur, Gener ha opinat que la decisió d’Amazon d’ubicar un centre logístic per al sud d’Europa al Prat de Llobregat (Barcelona) també tindrà un “efecte arrossegament” que atraurà a altres empreses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa