El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Generalitat nega ara l’augment de la subvenció a la Fira d’Abril
  • CA

Les retallades de la Generalitat sembla que no afecten la Fira d’Abril. En l’actual context de crisi, el president de la Federació d’Entitats Culturals Andaluses (FECAC), Francisco García Prieto, ha assegurat que la Generalitat subvencionarà la Fira d’Abril amb un total de 60.000 euros, una xifra superior a la de l’any passat, tot i que el Govern ho ha desmentit.

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha assegurat que la Generalitat de Catalunya reduirà “aproximadament” un 50% la subvenció que el Govern atorga a la Federació. “Estem en un moment de contenció econòmica, i el nou govern no pot fer front a aquesta despesa”, ha afegit.

En l’anterior edició, el Departament de Cultura va destinar 49.300 euros a aquesta celebració andalusa. Aquest any, en canvi, García Prieto ha afirmat que la FECAC rebrà 30.000 euros del Departament de Cultura i 30.000 euros més des de Governació, és a dir, un total de 60.000 euros.

Per la seva banda i segons la mateixa font, l’Ajuntament de Barcelona aportarà una subvenció de 80.000 euros (l’any passat van ser 85.000) i la Diputació de Barcelona contribuirà amb una quantitat semblant (l’any passat també va aportar 85.000 euros).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa