La companyia Pyrenair deixa d'operar a l'aeroport de Lleida-Alguaire

L'empresa ha anunciat que pren aquesta decisió per falta de rendibilitat

La companyia de serveis aeris i turístics Pyrenair deixarà d'operar a l'aeroport de Lleida-Alguaire aquest mateix cap de setmana. L'empresa ha anunciat que pren aquesta decisió per falta de rendibilitat.

Precisament la setmana passada, Pyrenair va anunciar que cancel·lava el vol entre Vigo i Lleida a causa de la baixa ocupació i que el substituïa per un entre la Corunya i Lleida, amb escala a Osca. Finalment, però, ha decidit anul·lar aquesta correspondència i també la que connectava Madrid amb Lleida.

La companyia va començar a viatjar a Lleida-Alguaire el 23 de gener, i la seva intenció era fer-ho fins a finals d'aquest mes, coincidint amb la temporada d'esquí.

La desaparició de Pyrenair de Lleida-Alguaire arriba en un moment en què la rendibilitat d'aquest aeroport queda en entredit a causa de la pèrdua de rutes com la de Lleida-Barcelona, que deixarà de funcionar a partir del 4 de març.

El conseller Recoder admet que la decisió de Pyrenair és un "obstacle"

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder, ha admès que la decisió de Pyrenair de deixar d'operar a l'aeroport de Lleida-Alguaire és un "obstacle". El conseller ha assegurat que l'aeroport necessita un pla de negoci coordinat amb les institucions del territori per garantir el seu èxit. Tot i així, Recoder ha assegurat que existeixen "altres oportunitats a l'horitzó" que la Generalitat segurament aprofitarà.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, veu "molt positiva" l'evolució de l'aeroport i ha assegurat que la tendència global és un augment d'un 25% el nombre de passatgers respecte a les previsions el primer any de funcionament.

 
 

Comentaris