El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’oposició culpa el Govern de la decisió de Mudis de rebaixar la solvència
  • CA

Per una banda, el secretari general d’ERC, Joan Ridao, considera que la decisió de Moody’s de rebaixar el ràtio de solvència del deute català es deu a la imatge de “descrèdit” que ha generat l’actitud “irresponsable” dels governs català i espanyol.

Ridao acusa l’executiu d’Artur Mas de llençar missatges “terrorífics” dient que la situació econòmica actual els impediria “arribar a final de mes” i al govern espanyol de “deslleialtat institucional” per demanar a les comunitats que s’estrenyin el cinturó quan segueix executant un ‘espoli fiscal’ a Catalunya.

Per altra banda, el PSC considera que els missatges que s’han donat des del Govern “tenen conseqüències en la percepció de tots els agents que després han de prendre decisions en relació la solvència” del país. Per aquest motiu, els socialistes catalans han criticat els missatges llançats des del Govern d’Artur Mas perquè creuen que han contribuït a la decisió de Moody’s.

“Els missatges des del Govern han posat en risc la qualificació de la solvència del país”, ha criticat la candidata del PSC a l’Ajuntament de Girona, Pia Bosch. En aquest context, ha demanat a l’executiu que sigui responsable.Ridao atribueix la decisió de Mudis de rebaixar la solvència a l’actitud ‘irresponsable’ dels governs català i espanyol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa