Joaquim Gay de Montellà presidirà Foment del Treball

Actualment dirigeix diverses empreses familiars vinculades amb la restauració i el negoci vinícola.

Joaquim Gay de Montellà presidirà Foment del Treball en substitució de Juan Rosell, que centrarà la seva activitat a la presidència de la CEOE, segons han confirmat fonts pròximes a l'organització catalana, després que 'Economia Digital' avancés la notícia.

La decisió la van determinar dijous passat els nou vicepresidents de l'entitat, i el procés de substitució es portarà a terme en dues fases. En una primera fase, Gay de Montellà serà designat vicepresident primer de la patronal catalana, i després, Rosell dimitirà amb la justificació de la seva dedicació completa a la presidència de la CEOE.

El pacte serà comunicat a la junta directiva de Foment de la setmana vinent, ja que les habituals reunions d'aquest òrgan de govern han estat suspeses aquesta setmana per raons d'agenda del president.

Gay de Montellà ha exercit durant anys com executiu bancari a Barcelona fins que va entrar en Abertis, on va contribuir a la pacificació de la guerra dels peatges al costat de Salvador Alemany. Actualment dirigeix diverses empreses familiars vinculades amb la restauració i el negoci vinícola.

 
 

Comentaris