Joaquim Gay de Montellà, nomenat vicepresident de Foment del Treball

És el primer pas per al relleu de Joan Rossell al capdavant de l'organització

Joaquim Gay de Montellà ha estat nomenat avui  nou vicepresident primer de la Foment del Treball. A la reunió que s'ha celebrat aquesta tarda a la seu de la patronal catalana, la junta directiva l'ha aprovat per unanimitat atenent a la proposta feta per l'actual president de l'organització, Juan Rosell.

Aquest nomenament representa el pas previ per permetre el seu ascens a la presidència de Foment en substitució de Rosell, quan aquest deixi el càrrec per centrar la seva activitat en la presidència de la CEOE, que ocupa des de fa algunes setmanes.

Rosell deixarà en herència al seu successor un organigrama amb el qual ha volgut donar més pes a les territorials i simbolitzar una nova etapa marcada pel consens i la voluntat de donar veu a tots els empresaris, després de validar la seva presidència en unes eleccions històriques en el si de Foment. Repeteixen en el càrrec els veterans Josep M. Basáñez (Saba), Eusebi Cima (Fepime), Joan Gaspart (Husa), Joaquim Gay de Montellà (Estram) i Alfonso Vilà (Confederació d'Empresaris de Barcelona).

 
 

Comentaris