El Gremi de Restauració veu “innecessària” la llei contra el malbaratament

El president de l’ens lamenta que el Parlament “dificulta” la vida dels negocis

El director del Gremi de Restauració, Roger Pallarols, considera “innecessària” la llei contra el malbaratament que ahir va aprovar el Parlament. Pallarols ha argumentat que és “més que habitual” que els clients s’emportin a casa el menjar que no s’acaben. “Regula una cosa que ja forma part de la pràctica habitual dels restaurants”, ha declarat. La nova llei obliga els restaurants a facilitar al client que s’endugui els aliments que no hagi consumit així com a informar d’aquesta possibilitat a la carta o al menú.

També ha reivindicat la tasca pionera dels restaurants, ja que s’han adaptat a les necessitats de la societat. “És un sector molt adaptable a les necessitats del consumidor”, ha destacat, per a després disparar contra la cambra catalana. “Les obligacions imposades pels legisladors ens dificulten la vida”, ha criticat el director del Gremi de Restauració. Finalment, ha demanat “menys obligacions i menys amenaces de sancions” i més “acompanyament” per facilitar la viabilitat dels negocis.

 
 

Comentaris