Eulen "apel·la a la responsabilitat" dels seus treballadors per a què votin la proposta d'acord

La companyia emet un comunicat on reitera que ha fet un "gran esforç" per acceptar la proposta de mediació de Treball

 

Eulen ha llençat un missatge directe als treballadors de la companyia que operen als filtres de seguretat de l'aeroport del Prat per a què es posicionin vers la proposta presentada per mediació de treball que permetria desconvocar la vaga. "Apel·lem a la seva responsabilitat per a què assisteixin a l'Assemblea de Treballadors de demà dijous i exerceixin el seu dret a vot", assenyala la direcció en un comunicat emès aquest dimecres al migdia.

 

Al text, la companyia recorda que a l'última Assemblea –on es va acordar fer vaga indefinida a partir del 14 d'agost- van assistir menys de la meitat dels treballadors i adverteix que "lamentaria molt que una minoria s'acabés imposant a la majoria". Al mateix temps, Eulen sosté que ha mostrat voluntat d'entesa "des del primer moment de la negociació" i reitera que ha fet un "gran esforç" per acceptar la proposta de mediació de Treball.

 

Durant la darrera reunió convocada per la Direcció de Relacions Laborals de la Generalitat, celebrada ahir dimarts, els mediadors van exposar una proposta amb la qual l'empresa incrementava el sou en 200 euros lineals i contractava 76 treballadors en èpoques de màxima activitat –51 per incrementar en una persona els actuals quatre empleats dels punts de control i 25 per reforçar la qualitat del servei en època estival-.

 

Poc després de conèixer la proposta, Eulen va anunciar que l'acceptava a contracor. Mentrestant, però, el comitè de vaga s'hi va mostrar escèptic, sobretot per la vessant econòmica, ja que els treballadors reclamen que l'increment de sou sigui de 350 euros. Amb tot, la proposta s'ha de sotmetre a votació d'una Assemblea de treballadors prevista per demà dijous.Al seu torn, durant la reunió a mediació de treball, Aena va dir que es comprometria per escrit a mantenir aquestes millores laborals de cara a futures licitacions del servei de vigilància als controls de seguretat de l'aeroport del Prat, ja que la concessió d'Eulen finalitza el mes de juny del 2018.

 

Comentaris