Els vaguistes d'Eulen es desmarquen de les intervencions dels partits polítics

Els representants del comitè de vaga critiquen ''especialment'' el repartiment de fullets a les cues del Prat per part de l'ANC

 

Els membres del comitè de vaga d'Eulen han mostrat la seva indignació per les intervencions de representants de diferents partits polítics en la mobilització dels 350 treballadors dels controls de seguretat de l'aeroport del Prat, segons ha anunciat Joan Carles Giménez, assessor del comitè de vaga d'Eulen.

 

Giménez ha rebutjat tot tipus de politització de la vaga d'Eulen i ha subratllat que es tracta d'una mobilització estrictament laboral de 350 treballadors de l'aeroport del Prat que reclamen els seus drets laborals. Giménez ha afegit que cada un dels treballadors que secunden la vaga ''individualment poden pensar el que vulguin'' però la vaga no està situada en cap mena d'escenari polític o sindical. Giménez sortia així al pas de les peticions de dimissió que s'han fet des del PSOE i ''especialment'' al repartiment de fullets informatius a les cues del Prat per part de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC).

 

L'assessor del comitè de vaga, en declaracions a l'ACN, ha volgut criticar ''especialment'' el repartiment d'octavetes a les cues de l'aeroport del Prat que ha fet l'ANC on es demanava el ''sí'' al referèndum de l'1-O i on s'assegurava que amb una Catalunya independent les infraestructures es gestionarien millor.

 

Giménez ha fet aquestes declaracions abans d'entrar a la reunió de la tarda de la tercera sessió de negociacions de mediació del departament de Treball. En relació amb el contingut de les negociacions i si es pot arribar a un acord en les pròximes hores, Giménez ha mostrat silenci sense voler fa cap tipus de declaració.

 

Comentaris