Els treballadors d'Eulen preveuen que la reunió de mediació serà ''llarga''

La voluntat dels representants del comitè de vaga és aproximar al màxim les posicions per consensuar uns mínims suficients que justifiquin la desconvocatòria de les aturades

 

 

Leopoldo García, advocat del comitè de vaga dels treballadors d'Eulen, ha manifestat que la reunió es pot allargar perquè la negociació és ''complexa'' amb matèries que no són únicament retributives sinó d'organització en el servei del control de seguretat de l'aeroport del Prat, cosa que requereix de temps per arribar a un mínim acord suficient que justifiqui la desconvocatòria de la vaga. García ha fet aquestes declaracions en un descans de la negociació de mediació que s'està celebrant al Departament de Treball sota el lideratge de Josep Ginesta, secretari general del Departament.

Leopoldo García, advocat del comitè de vaga dels treballadors d'Eulen, ha manifestat que la reunió es pot allargar perquè la negociació és ''complexa'' amb matèries que no són únicament retributives sinó d'organització en el servei del control de seguretat de l'aeroport del Prat, cosa que requereix de temps per arribar a un mínim acord suficient que justifiqui la desconvocatòria de la vaga. L'advocat del comitè de vaga ha destacat que ''alguna cosa millora quan les parts s'asseuen a parlar'' però després de només dues hores de reunió no es pot pensar en la possibilitat d'arribar a un acord ''tangible''. Tot i això, s'està parlant i ''no hi ha cap ruptura'', ha reblat. 

 

 

Leopoldo García ha subratllat que esperava que en aquesta reunió es pugui ''arribar a un mínims'' que ''justifiquin'' la desconvocatòria de vaga. Es tracta de la primer reunió tripartita que celebren les parts en conflicte. L'advocat preveu que la reunió sigui llarga perquè els representants en conflicte han de definir un ''perímetre'' que fixi quines són les parts on poden haver acords i quines són les que hi ha un desacord, cosa que portarà temps, ha previst.

 

Comentaris