Els taxistes de Barcelona demanen disculpes per les "formes" i els "danys" de la vaga

Les associacions de taxistes argumenten que no els quedava "més remei" que protestar i diuen que ara toca "esperar" al setembre per veure si els compromisos de Foment es materialitzen

 

El sector del taxi de Barcelona ha demanat disculpes per les "formes" i els "danys col·laterals" de la vaga i de la mobilització de taxistes que ha col·lapsat el centre de la capital catalana durant vuit dies i que van desconvocar aquest dimecres a la nit. "Demanem disculpes als comerciants de la ciutat i als petits empresaris que s'hagin vist afectats" així com a la ciutadania, ha dit el portaveu d'Elite Taxi, Alberto 'Tito' Álvarez aquest dijous en roda de premsa. "Nosaltres ens considerem part d'aquesta ciutat" i "si hem arribat a aquest punt és perquè no ens ha quedat més remei", ha argumentat Álvarez. El portaveu de l'associació de taxistes ha assegurat que ara toca "esperar" al setembre per veure si els compromisos del ministeri de Foment es materialitzen.

 

 

"Tenim compromisos molt ferms", ha dit Álvarez, que ha opinat que el termini d'espera és "molt curt". Segons el portaveu dels taxistes, amb la vaga que s'ha fet arreu de l'Estat, el col·lectiu "ha recuperat l'autoestima que havia perdut" i està "unit sense fissures" amb la qual cosa no els podran "enganyar". Els taxistes van avisar aquest dimecres a l'assemblea que va desconvocar la protesta que les reprendran si Foment "no compleix".

 

Comentaris