El Port de Barcelona comptarà amb nou servei ferroviari a Lió

Aquest nou servei ferroviari permet a l'enclavament portuari barceloní aportar càrrega marítima en sentit nord-sud i sud-nord

 

El Port de Barcelona comptarà amb un nou servei ferroviari de transport de mercaderies amb Lió (França), ha anunciat aquest dimarts el ministre de Foment, Íñigo de la Serna. Ho ha dit en el seu discurs per inaugurar el Saló Internacional de la Logística i la Manutenció (SIL 2017), que se celebra en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. El servei té el seu origen a Montsó (Osca); d'aquí arribarà a Barcelona per carregar contenidors, i finalitzarà a Lió, on arribarà travessat el Túnel del Pertús, ha explicat.

 

Fonts del Port de Barcelona han explicat a Europa Press que "s'està col·laborant perquè aquest servei fructifiqui", però no han precisat quan estarà operatiu. Aquest nou servei ferroviari, que permet a l'enclavament portuari barceloní aportar càrrega marítima en sentit nord-sud i sud-nord, utilitzarà la línia d'ample ibèric entre Montsó i Barcelona, i des del Port de Barcelona fins a Lió utilitzarà l'ample UIC.

 
 

Comentaris