Economia emetrà 11.000 milions d'euros en bons durant aquest any

Mas-Colell descarta categòricament apujar impostos però insisteix en eliminar l'impost de successions

La conselleria d'Economia emetrà 11.000 milions d'euros en bons durant aquest any. El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha destacat , en declaracions a RAC1, "l'austeritat" com a principi general d'actuació de la conselleria.

En aquest sentit el conseller ha remarcat que "l'austeritat tocarà tothom aquest any, s'han d'aprimar totes les estructures". Amb tot, ha afegit que durant "el primer any no es podrà afinar massa perquè fer un estudi de costos requereix un temps i per tant les mesures s'aniran aplicant progressivament". Concretament Mas-Colell ha apuntat que aquest any "les retallades es faran pel broc gros" i s'aniran afinant més endavant".

El conseller ha volgut deixar clar que descarta categòricament apujar impostos. Alhora que ha insistit en l'eliminació de l'impost de successions. Sobre aquest tema ha dit que "està decidit, és el nostre compromís i el complirem".

Andreu Mas-Colell ha volgut recordar que la gestió dels horaris comercials s'ha de fer des de Catalunya que és qui te competències i ha demanat que el govern central no les envaeixi.

 
 

Comentaris