Diego Hervás, nou conseller delegat de Comexi

Hervás , fins ara conseller independent de la companyia, apostarà per l’impuls de la innovació i la tecnologia

Comexi, proveïdor global de solucions per a la indústria de la impressió i la transformació de l’envàs flexible, ha nomenat Diego Hervás com a nou CEO de Comexi des de l’11 de gener de 2020. Hervás substitueix a Jeroen van der Meer, que ha ocupat el càrrec des del 2014 i que seguirà vinculat a Comexi. L’empresa afronta el 2020 amb la seguretat que l’aposta per una visió més innovadora i tecnològica millorarà resultats. El 2019, després de tancar la unitat deficitària de rotogravat a Itàlia, s’ha pogut retornar als beneficis.

Els símptomes del sector de l’envàs flexible són bons i, com a mostra a la darrera Fira K a Düsseldorf, celebrada fa poc més de dos mesos, Comexi va tancar la venda de vuit màquines. També es varen establir converses per 50 nous projectes amb diverses companyies mundials.

 

Durant els dies de fira i com a novetat, els visitants van poder provar directament el funcionament de les Smart Glasses , una tecnologia que permet la comunicació remota en temps real amb intercanvi d’imatges entre el client i els enginyers de Comexi. Una altra novetat de la fira va ser Comexi Cloud, la nova plataforma digital que permet l’anàlisi del procés productiu, un control i optimització de costs i de material, a més de poder fer comandes online de recanvis.

Diego Hervás assumeix la nova responsabilitat executiva de Comexi en un context on el mercat evoluciona ràpidament i es fa indispensable comptar amb capacitat d’adaptació immediata per mantenir-se com a referent tecnològic i com a proveïdor de màxima fiabilitat.

 

Comentaris