El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Damm, reconeguda per la seva capacitat d’atreure i retenir talent
  • CA

 

 

Damm ha estat reconeguda per la consultora Merco com una de les tres companyies espanyoles que més ha millorat la seva capacitat per atreure i retenir talent durant l’any 2018. La companyia, un dels principals líders en el sector d’alimentació i begudes, s’ha convertit en l’empresa que més posicions ha pujat en l’última edició del rànquing Merco Talent, estudi de referència que mesura la qualitat laboral, la reputació interna i la capacitat d’atreure i retenir talent de les empreses.

 

El grup, a més, ha posat en marxa projectes de formació i desenvolupament que permeten als col·laboradors i a les col·laboradores de Damm adquirir les habilitats necessàries per a adaptar-se a un mercat en permanent evolució i en ple procés de Transformació Digital.

 

Mostra d’això són Damm Academy, plataforma digital de formació, i Let’s Damm Together, cicle de sessions internes sobre transformació digital dirigides per persones expertes al qual estan convidades totes les persones que formen part de la companyia.

 

El programa d’igualtat de Damm ha fet que el 45% de les noves incorporacions al grup els darrers dos anys hagin estat dones

 

Ricardo Lechuga, director de Recursos Humans de Damm, ha mostrat la seva satisfacció després de rebre el reconeixement atorgat per Merco: “Ens enorgulleix que Merco hagi reconegut a Damm com una de les tres empreses espanyoles que més ha millorat la seva capacitat de fidelitzar i atreure talent en l’últim any.” ha afirmat Lechuga, que ha afegit: “El nostre objectiu és continuar reforçant el nostre pla de gestió i desenvolupament de persones per a continuar atraient els millors professionals actuals i futurs”.

 

Durant els últims anys, la companyia ha posat en marxa el Pla d’Igualtat de Damm, que garanteix la igualtat efectiva en l’accés a l’ocupació i en el lloc de treball entre dones i homes. Aquest programa ha permès que durant els últims dos anys el 45% de les noves incorporacions hagin estat dones.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa