El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
CCOO denuncia que l’empresa de Dolors Montserrat acomiada treballadors de forma ‘il·legal’
  • CA

El sindicat CCOO ha denunciat que l’empresa Cargo Trans Montserrat S.L, amb seu a Sant Sadurní d’Anoia, ha acomiadat 18 treballadors de forma ‘il·legal’. L’empresa, propietat de la família de la diputada del PP Dolors Montserrat, compta amb una plantilla de 180 treballadors i, segons CCOO, la direcció de l’empresa ha justificat els acomiadaments al·legant “motius de reorganització d’un dels seus principals clients”.

Tanmateix, des del sindicat alerten que diverses naus que l’empresa té al Polígon Industrial de Vilafranca i a Valls, “continuen fent hores extra de manera sistemàtica i mantenen contractes eventuals”. Es tracta d’una empresa que es dedica al transport i emmagatzematge.

El sindicat acusa l’empresa de “falta de voluntat de diàleg” i han expressat que Cargo Trans Montserrat “està aprofitant les noves possibilitats de la reforma laboral per acomiadar” treballadors. Per CCOO, els acomiadament són ‘il·legals’, ja que “no consta que l’empresa tingui cap problema econòmic”.

A més, des del comitè també han expressat que “crida l’atenció” que Dolors Montserrat, diputada del PP i “propietària de l’empresa”, manifesti que “la seva opció política és treure Espanya de la crisi i crear llocs de treball”.

CCOO ha convocat una concentració pel proper 16 de desembre per protestar contra els recents acomiadaments de l’empresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa