Catalunya gestionarà els nous impostos del joc online

La nova normativa inclou nous impostos, vigilància per els col•lectius més sensibles, com els menors o les persones amb ludopatia i crea la Comissió Nacional del Joc

El Consell de Ministres ha aprovat el projecte de Llei del Joc que inclou la cessió de competències a les comunitats autònomes sobre finançament dels nous impostos sobre el joc online.

Amb les modificacions introduïdes, les diferents comunitats autònomes recaptaran els impostos que se generin a cada territori, sempre que tinguin llicencia per operar a l'Estat. Per la seva banda, l'Estat recaptarà el que es generi en pàgines d'operadors que treballin des de fora de l'Estat.

A més, la nova normativa inclou nous impostos, vigilància per els col•lectius més sensibles, com els menors o les persones amb ludopatia i crea la Comissió Nacional del Joc, que s'encarregarà de supervisar el sector.

Segons el vicepresident del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, es tracta d'adaptar la legislació que ha dit estava "totalment obsoleta a l'actual realitat dels joc online" i ha recordat que la reforma ha estat pactada amb les comunitats autònomes.

 
 

Comentaris