Bizbarcelona, la fira que impulsa l'emprenedoria i el creixement empresarial

L'edició d'enguany comptarà amb 130 conferències, 40 punts d'assessorament, 16 activitats de networking i 70 expositors

Amb la idea d'impulsar i fer reals els projectes dels emprenedors i ajudar a les empreses a créixer, Bizbarcelona by Barcelona Activa obrirà les seves portes el 12 i 13 de juny. 

Enguany i sota el lema "Posem els negocis a treballar", Bizbarcelona proposa un intens programa  amb 130 conferències, a més de 40 punts d'assessorament16 activitats de networking70 expositors.

El director de Bizbarcelona, Aleix Planas ha apuntat que "l'esdeveniment és l'essència de l'ecosistema emprenedor i empresarial de la ciutat, capaç de transmetre la innovació, l'actitud i els valors necessaris per impulsar i posar al dia els negocis".

Bizbarcelona estructura les seves activitats en tres eixos: Bàsics, Creixement i Tendències en funció dels interessos i la fase en què es trobin els projectes empresarials dels visitants.

 

Bàsics

Concentrarà totes les eines, serveis, tallers, conferències i activitats per a tothom qui vol materialitzar idees de negoci o cerca fórmules d'autoocupació.

Alguns dels temes: Quins errors evitar a l'hora d'emprendre; els passos per obrir una empresa en 48h; formes d'emprenedoria; ajudes fiscals; novetats legals per a autònoms; el coworking i la incubació d'empreses; l'emprenedoria social; o eines per a cooperatives, entre molts altres.

 

Creixement empresarial

L’objectiu és oferir informació pràctica que les pimes en funcionament puguin aplicar en el seu dia a dia per impulsar la seva activitat.

Es parlarà de finançament, l'obertura a mercats internacionals, captació de clients, transformació digital, la innovació en gestió, valors i cultura empresarial, la incorporació i retenció del talent, economia social, economia circular, entre d'altres qüestions.

 

Tendències 

El naixement i el desenvolupament dels negocis venen marcats per canvis tecnològics, socials, urbans, de consum que s'estan produint, així com qüestions relacionades amb la sostenibilitat, l'economia social, la RSC, el màrqueting i la comunicació digital, la transformació digital que està remodelant la cultura empresarial.

 

Aquí trobarem els ponents més destacats:

 

Josep Coll, fundador de Red Points i president fins al 2018 
Alicia Asín, CEO de Libelium
Alex López, professor de social selling 
Pablo Foncillas, expert en innovació empresarial i màrqueting
Olga San Jacinto, directora de Google Amèrica (2012 - 2018)
Genís Roca i Milagros Pérez Oliva, expert en transformació digital i periodista respectivament
Jesús Vidal, Goya al millor actor revelació per la pel·lícula "Campeones"
Donna Pace, consultora i experta en "Pensament Lateral"

 

A banda dels 40 punts de mentoring i assessorament, a càrrec d'experts vinculats a l'emprenedoria i la gestió d'empresa, està previst que se celebrin 16 trobades de networking dissenyades especialment per ampliar la xarxa de contactes, trobar socis, col·laboradors o clients.

Finalment l'àrea expositiva compta amb 70 expositors entre els quals es troben les entitats i institucions promotores, a més d'empreses amb productes, serveis i recursos per a emprenedors, pimes i startups, així com l'espai Bizfranquicias on exposen consultores i ensenyes que busquen ampliar la seva xarxa comercial a Catalunya.

Bizbarcelona by Barcelona Activa està promogut per l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, la Diputació de Barcelona, PIMEC, la Cambra de Comerç de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

Comentaris