Bassa demana "responsabilitat" als treballadors d'Eulen

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies recorda que els treballadors votaran en l'assemblea de diumenge una proposta de 9 punts

 

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha demanat "responsabilitat" als treballadors d'Eulen -l'empresa encarregada dels controls de seguretat a l'Aeroport del Prat-, després que el comitè de vaga de l'empresa hagi decidit fer una nova assemblea aquest diumenge -que començarà a les 11 hores i acabarà a les 19 hores- per votar la proposta mediadora del Departament de Treball i intentar tancar així el conflicte a l'aeoport de la capital catalana. En cinc piulades al seu compte de Twitter, Bassa ha recordat que els treballadors votaran una proposta de 9 punts.

 

El primer, la formació en radioscòpia per tothom. El segon, el redimensionament de la plantilla durant la temporada alta de 5 treballadors/es per filtre. El tercer, el relleu de 25 llocs de treball en hores punta. El quart, un complement salarial de 200€ per 12. El cinquè, l'organització d'un canal de comunicació intern. El sisè, una millora organitzativa de quadrants anuals i trimestrals. El setè, una comissió de seguiment per adaptacions puntuals. El vuitè, un millor repartiment festius. I el novè, suspendre el judici de comú acord i el compromís d'AENA de mantenir les propostes per noves licitacions.

 

 

Comentaris