Amazon ven el centre logísitc del Prat al fons sobirà d'inversió de Corea del Sud

La multinacional nord-americana assegura que l'operació no comporta cap canvi i que es quedarà als terrenys com a llogatera

Amazon ha decidit vendre el centre logístic del Prat de Llobregat i romandre-hi com a llogater, ha avançat TV3 i ha confirmat l'ACN. El comprador és el fons sobirà d'inversió del govern de Corea del Sud, Korea Investment Corporation (KIC), que ha invertit 400 milions d'euros a adquirir el centre de Barcelona, Londres i París, segons ha detallat TV3. La multinacional nord-americana ha assegurat en un comunicat que aquesta acció no comportarà cap canvi en el negoci i l'activitat que desenvolupa i que segueix compromesa amb la creació de llocs de treball de llarga duració a Espanya. Aquest tipus d'arrendaments són una transacció "habitual" per ells, afirmen. Amazon va comprar els terrenys fa quatre anys a través de l'Institut Català del Sol (Incasòl) per 30 milions d'euros.

 
 

Comentaris (4)
AMAZON I ALTRES COM ELLA, SÓN UNA AMENAÇA Fa 5 mesos
On paguen els Impostos? Potser valdria per productes que no es poguessin aconseguir fàcilment d'altra manera. Ara significa la DESTRUCCIÓ DELS COMERÇOS I EL MERCAT i després podrà extorsionar els fabricants, als repartidors i cobrar el preu que li doni la gana. PREFERIM EL PRODUCTE I EL COMERÇ DE PROXIMITAT.Les administracions haurien d'estudiar seriosament el tema.
No importa. Fa 5 mesos
Como dice el refrán, cuantas más transacciones, más comisiones. y donde hay comisión hay alegria.
Corrupció.... Fa 5 mesos
Negoci rodo, això es com aquell que es compra una casa de protecció oficial, i desprès se la ven per sis vegades el preu de compra, i s'hi queda de llogater.....
Kiko Fa 5 mesos
L´Incasol hauria d´haver denegar la venda del terreny sense una clausula obligant Amazon a incloure el catala a la seva web.