Amazon tanca la major operació immobiliària de Catalunya dels últims deu anys

Lloga l'edifici Luxa Silver del [email protected] de Barcelona, que serà la seu de la multinacional en els pròxims15 anys

 

 

Amazon ha signat amb el Grup Immobiliari Castellví i els fons immobiliaris Stoneweg i 1810 Capital Investments el contracte de l'edifici Luxa Silver, situat al [email protected] de Barcelona i que serà la nova seu de la multinacional americana a la ciutat durant els pròxims 15 anys. La nova seu és un edifici d'11.000 metres quadrats i 200 places d'aparcament i la seva entrega a Amazon està fixada per al febrer del 2018, han informat en un comunicat aquest dimecres els grups immobiliaris. Es tracta de la major operació immobiliària de Catalunya en els últims deu anys, i ha estat realitzada amb la mediació de Cbre.

Després de l'arribada d'Amazon.es a l'Estat espanyol el 2011, ha creat un miler d'ocupacions fixes, tant en les oficines corporatives com als dos centres logístics de San Fernando de Henares (Madrid) i Castellbisbal, així com als dos centres urbans de distribució dedicats específicament a 'Prime Now'. La multinacional també està construint unes noves instal·lacions al Prat de Llobregat que, amb una superfície de 60.000 metres quadrats, estaran en funcionament a la tardor i, gràcies a les quals, es generaran 1.500 llocs de treball més d'aquí al 2019.

 

 

A més, va anunciar al març que obrirà a Barcelona el seu 'Seller Support Hub' del sud d'Europa, un centre multilingüe que donarà suport a les petites empreses franceses, italianes i espanyoles que venen els seus productes a través del maketplace de la companyia. Amazon completa la seva aposta per Espanya amb un centre de desenvolupament de programari de Madrid en el qual ja treballen 120 enginyers dissenyant noves funcionalitats i serveis per a les cinc webs que té a Europa, així com donant suport a Amazon Business. A més, el gegant del comerç electrònic va confirmar fa uns mesos la seva intenció de crear el 2017 més de 500 noves ocupacions fixes, la qual cosa suposa que, en solament un any, augmentarà la seva plantilla més d'un 50%, passant dels 1.000 treballadors actuals als 1.500 que tindrà a la fi del 2017.

 

Comentaris