El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Abad renuncia a la vicepresidència de Foment
  • CA

El president de la CEOE i també president de Foment del Treball, Joan Rosell, ha nomenat deu vicepresidents de la patronal catalana, entre els quals es troba el seu futur successor, segons han fonts de la patronal.
Entren com a nous vicepresidents Josep Antoni Belmonte (president de la patronal de Tarragona), Joan Simó (president de la patronal de Lleida), Jordi Comas (president de la patronal de Girona), Joan Castells (president de Fiatc) i Carmen Mur (presidenta de Manpower).

Repeteixen en el càrrec els veterans Josep M. Basáñez (Saba Aparcaments), Eusebi Cima (Fepime), Joan Gaspart (Husa), Joaquim Gay de Montellà (Estram) i Alfonso Vilà (Confederació d’Empresaris de Barcelona).

L’elecció d’aquests vicepresidents servirà a la patronal per a curt termini nomenar el successor de Rosell, després que guanyés la presidència de la patronal espanyola el desembre . Fins ara havien sonat amb força els noms de Eusebi Cima, Gai de Montellà i Antoni Abad, de Cecot, tot i que aquest últim no apareix a l’organigrama.

De fet, Abad ha rebutjat la vicepresidència que li ha ofert Rosell. Segons publica avui La Vanguardia, el president de Cecot retreu al president de Foment que no hagi fet una restructuració més profunda dels òrgans de govern de la institució com es va comprometre, la qual cosa nega Rosell. Qüestionant el sistema de nomenaments dels vicepresidents sembla que Abad es retira de la carrera a la presidència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa