El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terribas demana als polítics que s’estalviïn mítings innecessaris
  • CA

La directora de Televisió de Catalunya (TVC), Mònica Terribas, ha demanat als parlamentaris que siguin conscients de la reducció de recursos econòmics de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), i concretament de TV3, i no convoquin actes innecessaris de cara a les eleccions municipals per “tenir un minut a la televisió”.

A la comissió de control parlamentària de la CCMA, ha reclamat als partits un esforç perquè totes les convocatòries polítiques que es facin durant la campanya entre setmana i en cap de setmana “tinguin sentit de qualitat”. “Si tenim 15 convocatòries és impossible que els polítics se sentin feliços, perquè no podrem anar a totes”, ha avisat.

I encara ha afegit: “No es pot convocar els mitjans per parlar d’actualitat; ara mateix no, si us plau, perquè estem en el mateix context de reducció de costos”.

El president de la CCMA, Enric Marín, ha explicat que les eleccions són períodes complicats que les “actituds de vigilància” cap als mitjans públics creixen exponencialment, pel qual ha avançat que el 6 d’abril es lliurarà als treballadors un document sobre com ha de ser la cobertura dels comicis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa