Tatxo Benet tornarà a portar l'obra 'Presos polítics' a la fira ARCO

L'exposició va ser retirada l'any passat després de generar una forta polèmica

 

 

 

L'empresari i col·leccionista Tatxo Benet portarà la polèmica obra Presos polítics en l'Espanya contemporània de Santiago Sierra a la Fira Internacional d'Art Contemporani - ArcoMadrid, d'on va ser retirada l'any passat, ha explicat el soci i fundador de Mediapro a Europa Press.

 

 

La instal·lació no s'exposarà al recinte firal però formarà part del programa VIP d'Arco, i podrà veure's a partir del proper dilluns 25 de febrer als espais de Zapadores Ciudad del Arte, un centre d'art situat en una antiga caserna militar, informa La Vanguardia. L'obra formarà part del programa 'Off' d'Arco amb l'objectiu que es pugui veure a Madrid, ha explicat l'empresari i col·leccionista que des de llavors ha sumat una col·lecció d'art contra la censura, que explicarà en societat a la fira madrilenya.

 

 

Benet, que va comprar la peça de la galeria Helga d'Alvear abans que fos despenjada de l'estand, es va interessar per l'art perseguit i censurat, i des d'aquest moment ha aconseguit comprar unes 40 obres per les quals busca una seu estable a Barcelona. Es tracta encara d'un projecte de recerca "molt inicial" que haurà de prendre forma pròximament, i que també parlarà amb entitats i institucions.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?