Tame Impala impregna de psicodèlia el Primavera Sound

La banda australiana presenta els seus nous temes acompanyats de grans èxits de la seva discografia

L’escenari Pull&Bear s’ha impregnat de psicodèlia la matinada d’aquest dissabte gràcies a la música i al videoart de Tame Impala. La banda australiana ha actuat durant la segona jornada del Primavera Sound d’enguany per mostrar els seus nous temes i acompanyar-los de grans èxits de la seva discografia.

Ja fa quatre anys que Tame Impala no publica un nou àlbum. Els seus hits ja comencen a ser himnes de la música indie però es fa difícil escoltar nou material. Les últimes dues cançons que ha publicat la banda liderada per Kevin Parker han estat Borderline i Patience; totes dues llançades a la llum aquest 2019.

No obstant, el públic del Primavera Sound ha pogut gaudir durant la jornada d’aquest divendres dels nous temes de Tame Impala, que apunten que els australians seguiran apostant pel so psicodèlic de cara al seu proper treball.

Es feia difícil aquesta nit veure Parker i els seus músics des de lluny. Amb una assistència tan massiva, bona part del públic quedava massa lluny com per poder veure de prop els membres del grup; i les pantalles situades al costat de l’escenari oferien un seguit d’imatges psicodèliques que també dificultaven observar amb nitidesa el transcurs del concert.

 

Això no ha tingut res a veure, però, amb la brillant actuació de la banda. El grup ha complert. Totes aquelles cançons que eren esperades pel públic han estat tocades i al cap i a la fi el videoart que acompanyava la música era un gust pels ulls.

 

 

Comentaris