El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Swiss Army Man’, amb Daniel Radcliffe, Millor Pel·lícula de Sitges 2016
  • CA

 

La comèdia estatunidenca ‘Swiss Army Man’, del tàndem de directors anomenats Daniels -Daniel Scheinert i Daniel Kwan- i amb un reinventat Daniel Radcliffe (‘Harry Potter’), ha guanyat aquest dissabte el 49 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya que se celebra a Sitges (Barcelona), seleccionada pel jurat d’entre les 47 pel·lícules a concurs d’aquesta edició, segons ha anunciat en roda de premsa el director del festival, Àngel Sala.

El Premi Especial del Jurat ha estat per a ‘L’Autòpsia de Jane Doe’, d’André Ovredal, i el Premi a la Millor Direcció -patrocinat per Gas Natural Fenosa- ha recaigut en el coreà Yeon Sang-Ho per ‘Train to Busan’.

 

La millor intèrpret femenina del festival ha estat Sennia Nanua pel seu paper en ‘The girl with all the gifts’, mentre que la millor interpretació masculina ha recaigut en Daniel Radcliffe pel seu paper en la pel·lícula guanyadora.

 

‘Pet’, millor guió

El Premi al Millor Guió del Festival ha recaigut en Jeremy Slater pel seu treball en ‘Pet’; s’han considerat els Millors Efectes Especials els de Jung Hwang-El seu en ‘Train to Busan’; la Millor Fotografia ha estat per a Hong Kyung-Pyo per ‘L’Estrany’, mentre que el Premi del Públic ha estat per a ‘The Handmaiden’, de Park Chang-wook.

 

Alhora, el Premi de la Crítica ha estat per a ‘The neon demon’, de Nicolas Winding Refn, i el Premi a la Millor Direcció Novella ha anat a parar a Julia Ducornau per la caníbal ‘Raw’, mateixa cinta que ha estat reconeguda pel Jurat Carnet Jove a la Millor Pel·lícula.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa