El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sons Solers es consolida com a “slow festival” amb Sopa de Cabra de cap de cartell
  • CA

 

 

El Festival Sons Solers, que se celebrarà el pròxim 14 de juliol a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, es consolida amb la seva quarta edició com a “slow festival”. Un festival que fuig de les aglomeracions, per oferir-nos la millor música del territori en un espai on poder relaxar-se i gaudir de l’entorn i la gastronomia pròpia.

 

 

El Festival Sons Solers és una proposta musical que té lloc a la Finca Mas Solers, i que es diferencia de la resta de festivals pel seu esperit “slow”. És a dir, està pensat perquè el públic gaudeixi sense aglomeracions, i sense presses per culpa d’actuacions superposades. La seva ubicació, en un entorn incomparable, promou el respecte per la natura i la connexió amb els nostres sentits. El seu segell propi es complementa amb l’oferta gastronòmica de la Finca, un referent en celebracions d’esdeveniments.

 

 

Aquest any encapçala el seu cartell la banda Sopa de Cabra, un dels grups catalans que més està triomfant en l’escena musical territorial des del seu retorn als escenaris. El grup gironí oferirà un dels últims concerts de la gira Cercle, on faran un repàs als seus grans èxits.

 

El programa musical es completa amb el cantautor Mazoni, que oferirà un concert acústic per presentar Carn, os i tot inclòs, la cantant Judit Nedderman amb la seva banda habitual i que presentarà el seu segon disc Un segonMaria Arnal i Marcel Bagés amb el seu àlbum debut 45 cerebros y 1 corazón i la banda de Sant Boi de Llobregat, Trau, amb la seva proposta musical sixtie. Seguint amb la seva tradició, el Sons Solers aposta per artistes del territori català.

 

 

Els concerts tindran lloc als jardins Mònaco i l’Amfiteatre de la finca, tot envoltat del bosc dels Solers. A més, el festival disposarà de zona chillout, aparcament gratuït i moneda pròpia. Les entrades ja es poden comprar, i a més ofereixen la possibilitat d’accés als menors de 12 anys de forma gratuïta, una forma de poder gaudir de la música en família.

 

 

Trobareu la informació sobre el festival i sobre com accedir a la Finca Mas Solers a la seva pàgina web.

 

 

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa