El Parc del Fórum acollirà els Concerts de la Mercè d’Estrella Damm

Seguint les mesures sanitàries, l’aforament als recitals estarà limitat i, per poder accedir-hi, caldrà presentar una invitació gratuïta

Per setè any consecutiu, tornen els Concerts de la Mercè d’Estrella Damm per celebrar la Festa Major de la ciutat de Barcelona. Enguany amb un format més reduït, prèvia reserva d’entrada i amb localitat assignada, i garantint sempre les mesures de contenció de transmissió de la Covid-19. D’aquesta forma, Estrella Damm reafirma el seu compromís amb la #CulturaSegura.

El dijous 24, les actuacions de Suu, Lildami i Ítaca Band donaran el tret de sortida a tres dies de concerts al Fòrum Espai Mediterràniament (Parc del Fòrum), ubicació que pren el relleu al ja tradicional escenari Mediterràniament de la Platja del Bogatell. El dissabte 26, serà el torn de Dolo Beltrán, Gertrudis i La Sra. Tomasa i, el diumenge 27, Aiala, Unfinished Sympathy i Maika Makovski posaran el punt i final a tres jornades de música a l’aire lliure i a la vora del Mediterrani.

Sra. Tomasa, protagonista d'un altre concert

Sra. Tomasa, protagonista d'un altre concert

Els concerts del Fòrum Espai Mediterràniament conviuran amb les actuacions previstes el dissabte 26 i el diumenge 27 al pati de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, en el marc del la programació del BAM – Barcelona Acció Musical que, un any més, descobrirà els talents emergents de la música electrònica, rock o pop. Així doncs, el dissabte 26, Grauwi + Marta Cascales, Renaldo & Clara i Melenas pujaran a l’escenari de l’antic recinte industrial del carrer Rosselló, i l’endemà diumenge 27, ho faran Jorra i Gomorra, Lu Rois i Da Souza.

 

Seguint les mesures de contenció de transmissió de la COVID-19, l’aforament als concerts estarà limitat i, per poder accedir-hi, caldrà presentar una invitació gratuïta que prèviament s’ha hagut de descarregar a barcelona.cat/lamerce. Unes invitacions a concerts, algunes de les quals es van exhaurir en poques hores des que es va activar el web. No obstant, tots aquells que no van poder aconseguir una invitació per assistir-hi presencialment, des de les xarxes socials d’Estrella Damm s’està duent a terme un sorteig d’entrades pels concerts del Parc del Fòrum, i des de betevé i BcnCultura es podran seguir alguns dels concerts en streaming.

 

Comentaris