El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mira si has guanyat l’abonament per a l’Orquestra Simfònica de Barcelona
  • CA

 

L’Auditori presenta les temporades 2019-2020 de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Música Antiga i Música de Cambra, que tindran com a eix central la figura de Ludwig van Beethoven, músic del qual l’any 2020 se celebren 250 anys del seu naixement. Per presentar la nova temporada, L’Auditori ha sortejat abonament pel cicle de dijous per la temporada 2019-2020. El guanyador ha estat en Miguel Tobias Porcel! Enhorabona!

 

 

 

Amb una imatge gràfica creada per l’artista Perejaume, L’Auditori unificarà el discurs artístic de tots els cicles de la casa a través de la música de Beethoven i amb la presència dels compositors convidats, que aquesta temporada són Ramon Humet i Pablo Carrascosa.

 

Consulta tot el programa de l’OBC per la temporada 2019-20

 

Entre les novetats de la temporada, l’OBC ha creat un nou cicle d’abonament els dijous i es llançarà la Tarifa Plana 25, un abonament per a menors de 25 anys que consistirà en obtenir accés il·limitat als concerts de L’Auditori.

 

Festival Beethoven250, una programació transversal

 

La gran novetat d’aquesta temporada és que L’Auditori obre una nova etapa amb l’objectiu de construir un projecte artístic unificat i transversal, de manera que s’elabora un discurs que impregnarà totes i cadascuna de les seves línies de programació. És així com, amb motiu del 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, el Festival Beethoven250 proposa una extensa lectura de la música i les influències d’aquest compositor de forma transversal.

 

Ramon Humet i Pablo Carrascosa, compositors convidats

 

L’aposta per la nova creació és un element troncal en el projecte artístic de L’Auditori. Aquesta temporada amb Ramon Humet i Pablo Carrascosa Llopis, extraordinaris exemples de dues de les generacions de compositors més fecundes dels darrers anys, seguirem explorant noves formes de concebre l’experiència d’un concert a través de l’encàrrec i l’estrena d’obres de llarga durada, i podrem gaudir de les seves composicions a les diverses temporades de L’Auditori. Els seus noms se sumen als d’Hèctor Parra, Manuel Rodríguez Valenzuela, Raquel García-Tomás, Octavi Rumbau i Luis Codera Puzo, que han estat convidats en temporades anteriors.

 

Descobreix els abonaments per a l’OBC

 

L’OBC reuneix grans batutes i solistes i posa en valor l’obra escènica de Bartók

 

L’altre compositor que juntament amb Beethoven protagonitzarà la temporada 2019-2010 de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya és Béla Bartók, de qui l’any 2020 es commemora el 75è aniversari de la seva mort.

 

El Focus Béla Bartók portarà les tres obres escèniques del compositor hongarès en versió de concert. Es tracta dels ballets El mandarí meravellós i El príncep de fusta, dirigits per Kazushi Ono i Cristian M?celaru, i l’òpera El castell de Barbablava sota la batuta de Josep Pons.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa