L'Acadèmia Sueca del Premi Nobel no troba Bob Dylan

La institució encarregada d'entregar el guardó renuncia a contactar amb el compositor i cantant nord-americà, després de quatre dies buscant-lo

L'Acadèmia Sueca, la institució encarregada d'atorgar el Premi Nobel de Literatura, ha renunciat a comunicar-li directament al cantant i compositor nord-americà Bob Dylan, guanyador del guardó, que ha sigut distingit amb el màxim premi de les lletres universitàries, perquè no el troba.

Durant quatre dies els representants de Dylan han intentat posar-se en contacte amb ell, però no ho han aconseguit. Ningú no sap on està el cantant, i la secretària de l'Acadèmia Sueca, Sara Danius, ha reconegut aquest dilluns des de la Ràdio de Suècia que la institució ha tirat la tovallola.

 

El màxim que ha aconseguit fer l'Acadèmia Sueca és parlar amb l'agent de Dylan i diverses persones del seu entorn. Això ha fet que es dipsaressin els rumors sobe una possible renúncia del Nobel per part de Dylan, que no va fer ni cap declaració pública ni comentari oficial, tampoc en els concerts que ha fet els últims dies.

 

Comentaris