Jamiroquai fa embogir el públic del Cruïlla en la presentació del seu últim disc

Two Door Cinema Club, Die Antwoord i The Lumineers, entre els destacats d'aquest divendres

 

Jamiroquai ha presentat aquest divendres el seu nou disc 'Automaton', després de set anys d'absència, a l'escenari Estrella Damm (creat per Lluís Danés) del Festival Cruïlla davant un públic embogit i entregat als seus ritmes funk, electrònics i pop. "He tornat!", ha dit el cantant Jay Kay després de la primera cançó que ha interpretat entre els aplaudiments del públic. Entre els altres destacats de la primera jornada del certamen i ha figurat també Two Door Cinema Club, el grup britànic que després de sorprendre amb les seves creacions de pop de guitarres i consolidar-se amb èxits com 'What you know', ha tornat a Barcelona amb el seu tercer disc 'Gameshow' sota el braç. També han actuat aquest divendres el trio The Lumineers i Die Antwoord, que han presentat el seu darrer treball, 'Mount Ninji and Da Nice Time Kid'.

La notícia va saltar el passat 27 de gener quan es va anunciar el retorn de Jamiroquai després de gairebé set anys d'absència. La formació britànica, sempre amb la veu del carismàtic Jay Kay al capdavant, va publicar el 31 de març 'Automaton'. Jamiroquai ha interpretat els temes del nou àlbum amb el seu característic funk incorporant l'electrònica i el pop, que ha fet d'ells un dels grups més populars actuals.

 

A l'escenari Estrella Damm hi ha actuat abans de Jamiroquai, Two Door Cinema Club, un trio de joves britànic, format per Alex Trimble, Sam Hallyday i Kevin Baird, que ha defensat el seu pop de guitarres. Un grup que va esclatar a principis d'aquesta dècada amb temes com 'What You Know'. Han interpretat sobre l'escenari al Parc del Fòrum temes del seu tercer disc 'Gameshow'. 

The Lumineers

 

Wesley Schultz, de The Lumineers, ha arrencat el seu concert a l'escenari Cruïlla Enamora, cantant des d'un piano per deixar que després explotés la seva música més animada. Al llarg de la seva carrera, la banda ha aconseguit diferents èxits amb cançons com 'Ho Hey', 'Stubbon Love' i posteriorment 'Submarines'. Ara, han tornat als escenaris amb el seu segon disc, que veu de la tradició americana, 'Cleopatra'.

 

Ja a la matinada actuaran els sud-africans Ninja i Yo-Landi coneguts com a Die Antwoord amb el seu rap-rave excèntric. Die Antwoord presentaran el seu darrer treball, 'Mount Ninji and Da Nice Time Kid'. 

 

 

Entrades exhaurides per divendres

 

El Festival Cruïlla va anunciar aquest dimarts que s'havien exhaurit els abonaments i les entrades per aquest divendres i només en quedaven per al dissabte i diumenge. La novetat d'aquesta edició és l'escenari Klipsch Sound System, equipat amb la prestigiosa marca d'altaveus i on actuaran vuit dj amb sessions que aniran dels ritmes caribenys a la música africana, el reggae i el hip hop, fins a la música disco o el boogaloo. Dj Vadim, Supa Disco, Guts, La Nobleza Sessions o Virgine seran alguns dels artistes que hi actuaran.

 

Comentaris