[TANCAT] Guanya una entrada doble pel concert Charlotte Gaingsbourg al Festival Castell de Peralada

Si vols guanyar una de les quatre entrades dobles pel concert de Gaingsbourg, només has d'omplir el formulari

T'imagines escoltar a Charlotte Gaingsbourg en el marc incomparable del Festival Castell de Peralada i de franc? Doncs ara ho tens més fàcil que mai participant en aquest sorteig per veure a la cantant anglo-francesa el pròxim dissabte, 6 de juliol a les 22h

Si vols guanyar una de les quatre entrades dobles pel concert de Gaingsbourg, només has d'omplir el formulari que s'adjunta més avall. Molta sort a tots i a totes!

De Coachella al Festival Castell de Peralada 

El treball de Gainsbourg catalogat com "un autoretrat intransigent", és aclamat per la premsa internacional com un dels millors discos del 2017 a diaris com el Pitchfork, The Guardian, The Independent, Les Inrockuptibles... amb el seu rerefons de música electrònica en harmonia amb el desig de Gainsbourg dʼobtenir un so inquietant i mecànic.

Després de fer-se acompanyar en el passat dels músics de Beck, a lʼescenari de Coachella i arreu del món, i després de Connan Mockasin uns quants anys, Gainsbourg torna a pujar dalt dels escenaris.

 

També coneguda per ser la filla de Serge Gainsbourg Jane Birkin, la cantant es va iniciar de molt jove en el món del cant i l'actuació amb els seus pares. El 2010 ja tenia tres àlbums en solitari i havia participat en pel·lícules en anglès i francès. El 2009 va guanyar el premi a la millor actriu del Festival de Canes per Anticrist.

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 

Comentaris