El pop explosiu de Bastille enceta el cap de setmana del Cruïlla

La veterania dels Pets, també present a la primera nit massiva d’aquesta edició

Bastille ha fet de Bastille. Si bé encara no es caracteritza per ser una banda de primer nivell, sí que pot presumir de tenir un so inconfusible. I així s’ha produït aquest divendres al Cruïlla. Els concerts de l’edició d’enguany sonen especialment bé, cosa que han pogut gaudir els assitents del concert de la banda britànica. El grup -un dels caps de cartell d’aquesta desena edició del certamen- ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida al cap de setmana d'aquest Cruïlla.

En una jornada molt més massiva que els anteriors dos dies, Bastille ha omplert l’escenari principal, el d’Estrella Damm, i ha aconseguit que el públic ballés sense parar durant bona part del concert. Bastille ja és això: un pop curat i matemàtic fàcilment interpretable pel públic, previsible i fàcil de ballar.

L’únic problema que té Bastille és que les seves cançons sonen molt iguals. Això, però, no és símptoma que es facin pesats; ben al contrari. De fet, i així s’ha produït en el concert d’aquest divendres, són propers amb el públic, saben quan toca fer una pausa i quan toca augmentar decibels. Bastille té potencial per acabar sent un grup de primer nivell internacional.

foto 3524561

Lluís Gavaldà, cantant d'Els Pets, a l'escenari Time Out del Cruïlla

 

Just quan han acabat de sonar els últims compassos de Bastille, a uns 200 metres ha començat el concert d’una de les bandes locals més prestigioses: Els Pets. El grup català ha presentat les principals cançons del seu darrer àlbum, Som, a més d’interpretar els seus èxits més coneguts. Evidentment, no els han pogut tocar tots. Són moltes dècades de carrera musical.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?