El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Festival de Sitges acollirà l’estrena mundial de ‘Superlópez’
  • CA

 

El 51è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebra a Sitges, acollirà l’estrena mundial de l’adaptació cinematogràfica de ‘Superlópez’, segons ha anunciat aquest dimecres el certamen en un comunicat. Així, el festival rebrà la visita del popular superheroi abans de la seva arribada als cinemes el 23 de novembre, coincidint amb el 45è aniversari de la creació del personatge de còmic.

 

Dani Rovira, que dóna vida al personatge creat pel dibuixant espanyol Jan, estarà present a Sitges 2018 al costat del director de la pel·lícula Javier Ruiz Caldera i els actors Julián López i Alexandra Jiménez, que interpreten Jaime González i Luisa Llanes, respectivament.

 

Nascut com una paròdia del personatge de Supermán per a l’editorial Euredit el 1973, la popularitat que va aconseguir el superheroi el va portar a convertir-se en un dels últims èxits de l’editorial Bruguera, per passar poc després a formar part de les files d’Edicions B. Després de l’humor i la paròdia inicials, Jan va dotar al còmic d’una major càrrega social, oferint diferents nivells de lectura a l’aficionat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa