El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Born de Cançons dóna veu a cantautors i artistes de jazz
  • CA

El Born de Cançons tanca la segona edició amb una programació de luxe a preus populars d’octubre a desembre. Iniciat el 2015, el cicle dóna veu a cantautors i artistes de jazz en un escenari privilegiat. El cicle està organitzat per El Born Centre de Cultura i Memòria, i compta amb la direcció artística d’Enderrock i el Taller de Músics.

 

Aquesta tardor presenta caps de cartell consolidats, veus de referència del panorama musical català com Pep Sala o Adrià Puntí, però també d’altres que comencen a obrir-se camí, com Gemma Humet o el recent premi Enderrock 2016 artista revelació, Joan Rovira, amb el disc Peix sense espina. Presentarà treball el quintet vigatà i guanyador del Sona9 2015, Est Oest, que debuta amb el disc Fortuna

 

El ventall de propostes del Born de Cançons d’enguany reserva espai per a la música de fusió (africana, americana i europea) amb el canari Antonio Navarro o el barceloní Eduard Iniesta, que combina sons d’arrel grega amb el fado portuguès. L’acústica prendrà el protagonisme amb Víctor Nin i el seu homenatge a Michael Edges, i el minimalisme el portarà Max Villavecchia, amb un repàs per tots els corrents inclosos sota aquesta etiqueta.

 

Aquesta edició del Born de Cançons ofereix un ventall ampli i heterodox que vol connectar amb un espectre divers i exigent d’amants de la música, on tots els concerts comencen a les 20h.

 

Per a més informació i compra d’entrades, cliqueu aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa