El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dagoll Dagom prepara un musical dedicat al ‘rock català’
  • CA

Seguint èxits de la cartellera com “No me puedo levantar” o “40 principales”, Dagoll Dagom prepara un musical sobre l’edat d’or del “rock català”. En aquest espectacle es podran sentir cançons emblemàtiques dels anys 90 de grups com els Pets, Sopa de Cabra o Sau, segons ha explicat el director de la companyia, Joan Lluís Bozzo.

També podrien formar part de l’espectacle temes de la Companyia Elèctrica Dharma, Lax’n’Busto, Umpah-pah i Gossos. Ara per ara, però, el projecte encara es troba en fase embrionària, ja que cal gestionar temes com els drets d’autor, trobar finançament i fer el guió.

El moment més àlgid del rock català va tenir lloc el 1991, any en què es va celebrar el mític concert del Palau Sant Jordi, amb la participació dels quatre grups més populars d’aquell moment: Sau, Sopa de Cabra, Sangtraït i Els Pets.

No és la primera vegada que Dagoll Dagom centra els seus espectacles en cançons catalanes. “La nit de Sant Joan”, estrenada el 1981 i recuperada el 2010, es base en música de Jaume Sisa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa