Cuarentena Fest, un festival a distància perquè "la música no pari" malgrat el coronavirus

Músics d'arreu de l'Estat impulsen el certamen 'en streaming' del 16 al 23 de març

Una trentena de músics independents d'arreu de l'estat espanyol impulsen el Cuarentena Fest, un festival musical a distància i transmès 'en streaming' per mitigar "la cascada imparable" de cancel·lacions de concerts i festivals per les mesures preventives davant del COVID-19. L'esdeveniment, no presencial, se celebrarà del 16 al 27 de març, i el 'públic' en podrà seguir les actuacions -gratuïtes- a través dels canals de YouTube dels artistes i de la pàgina web cuarentenafest.tumblr.com. "Que la música no pari, no", arrenca el manifest fundacional d'un certamen on estan confirmats, per ara, artistes com Pavvla, Kids from Mars, Lois, Evripidis & his Tragedies, Bárbara, Betacam o Estrella Fugaz.

Els seus impulsors –músic d'arreu de l'Estat- pretenen que la música no s'aturi malgrat les mesures imposades que limiten l'assistència i l'aforament dels esdeveniments culturals. "Les sales i els músics estan patint les conseqüències en un ja de per sí sector precari", lamenten en el manifest. Aquests artistes es proposen que "la música no pari" i que músics i segells independents "segueixin oferint cultura en aquests temps difícils". "Si les circumstàncies no ens permeten trobar-nos amb els fans, volem seguir arribant-hi, en el seu confinament, a les seves cases", plantegen.

Els concerts del Cuarentena Fest s'oferiran des dels "espais de creació" de cada un dels artistes, és a dir, en les actuals circumstàncies, el seu dormitori. I d'aquí, "a les cases de tota Espanya".

 
 

Comentaris