Continuen els concerts de jazz al Museu d'Història de Catalunya

El cicle "Òrbita Jazz" de les Nits d'Estiu del Museu d'Història de Catalunya s'allargarà fins al proper 9 d'agost

 

El cicle "Òrbita Jazz", que es va iniciar el 5 de juliol, continuarà amb la seva proposta musical sota els estels fins el pròxim 9 d'agost. Una cita que cada dimecres t'ofereix un concert que no et deixarà indiferent.

 

La música jazz, perfecta per combinar amb els elements sonors de l'entorn i la improvisació, ens convida a gaudir d'aquestes Nits d'Estiu a la terrassa del Museu d'Història de Catalunya amb unes vistes marítimes úniques de Barcelona.

 

Els concerts de jazz ens duran a un viatge de sons moderns fusionats amb clàssics com el tango argentí, la samba brasilera o el swing francès. Les cites de cada dimecres ens ofereixen músiques ben diverses a cada actuació i l'oportunitat de descobrir el museu amb una visita guiada a una de les seves exposicions.

 

El cartell del cicle el conformen els artistes Edu Tancredi Sextet. amb Reynaldo 'El Jako' Elosegui, amb el seu jazz llatí, Guido di Blasi New Tango Project, amb el seu projecte que fusiona el tango argentí, Luna Cohen Group, amb sons propis del Brasil, 'Load'. amb Marc Sort, amb un jazz electrònic modern, Valentí Moya Joan Pau Cumellas Trio, que presenten un jazz fusió amb estil manouche i Judit Neddermann, amb el seu jazz pop. 

 

 

Trobareu tota la informació detallada dels concerts a la web del cicle Òrbita Jazz, on podeu també comprar les entrades. Amb el preu de l'entrada, gaudireu també d'una beguda a la terrassa, i l'entrada al Museu d'Història amb una visita guiada.

 

Comentaris