Charlotte Gainsbourg torna als escenaris en el Festival Castell Peralada

El treball de Gainsbourg catalogat com "un autoretrat intransigent", és aclamat per la premsa internacional com un dels millors discos

La cantant Charlotte Gainsbourg serà un dels caps de cartell del Festival Castell Peralada. La compositora anglo-francesa presentarà el seu darrer treball el pròxim dissabte, 6 de juliol.

El treball de Gainsbourg catalogat com "un autoretrat intransigent", és aclamat per la premsa internacional com un dels millors discos del 2017 a diaris com el Pitchfork, The Guardian, The Independent, Les Inrockuptibles... amb el seu rerefons de música electrònica en harmonia amb el desig de Gainsbourg dʼobtenir un so inquietant i mecànic.

Després de fer-se acompanyar en el passat dels músics de Beck, a lʼescenari de Coachella i arreu del món, i després de Connan Mockasin uns quants anys, Gainsbourg torna a pujar dalt dels escenaris.

També coneguda per ser la filla de Serge Gainsbourg i Jane Birkin, la cantant es va iniciar de molt jove en el món del cant i l'actuació amb els seus pares. El 2010 ja tenia tres àlbums en solitari i havia participat en pel·lícules en anglès i francès. El 2009 va guanyar el premi a la millor actriu del Festival de Canes per Anticrist.

Més sobre el Festival Castell Peralada

El Festival és considerat com una de les manifestacions artístiques més importants de l'estiu. El Festival destaca per ser una iniciativa singular per l'incomparable entorn del Castell i per l'elecció dels artistes que hi participen. Una aposta clara per l’excel·lència de les propostes artístiques en la lírica i la dansa. La producció pròpia, l’aposta per nous creadors, el suport a compositors, les invitacions de grans artistes i grans companyies han contribuït a l’enriquiment cultural del nostre país.

 
 

Comentaris