Carly Rae Jepsen engresca el segon dia de Primavera Sound

La cantant del ‘Call Me Maybe’ omple d’assistents anglosaxons l’escenari més gran del festival

Ja fa vuit anys que internet embogia amb Carly Rae Jepsen. YouTube, xarxes socials, pàgines web de memes, etc. Tothom comentava la que era la cançó del moment: Call Me Maybe, un tema 100% pop estrenat l’any 2011. Gariebé una dècada després, la cantant canadenca ha visitat Barcelona per actuar a l’edició d’enguany del Primavera Sound.

Era una de les cap de cartell d’aquest 2019 i així s’ha demostrat amb la gran aglomeració de gent que ha assistit a l’espectacle pop. Jepsen s’ha mostrat en la seva frescor més absoluta. Ha fet ballar, saltar i cantar el públic del Primavera que ha assistit al seu concerts.

foto 3510062

Assistents del concert de Carly Rae Jepsen al Primavera Sound 2019

La gran majoria dels assistents eren turistes que visiblement provenien de països anglosaxons. Se les sabien totes. Han cridat cada vegada que s’escoltaven els primers acords o els primers cops de bateria d’un tema i han corejat totes les seves cançons. Els seus temes més esperats -el ja mencionat Call Me Maybe i l’exitós I Really Like You- han ressonat a l’escenari SEAT, un dels dos més grans del certamen.

Ni una sola lletra de Call Me Maybe -el fenomen viral del 2011- s’ha cantat des de l’escenari. Jepsen, conscient que és una cançó que el seu públic li demana sempre de manera obligatòria, ha baixat de l’escenari i ha corregut entre els assistents mentre la cantava. Tothom que estava a primera fila li ha pogut donar la mà i fins i tot alguns l’han pogut cantar quan ella els ha allargat el micròfon.

 

Ens has enxampat mirant-te, PAVVLA

PAVVLA al Primavera Sound 2019

PAVVLA al Primavera Sound 2019

 

Els encarregats de trepitjar per primera vegada l’escenari SEAT aquest divendres han estat la Paula Jornet, el Pau Calero i l’Aleix Iglesias; els components de PAVVLA, el projecte musical de la també actriu catalana. Era la primera vegada que tocaven en un escenari tan gran i pensat per acollir un públic tan massiu. No obstant, els assistents els han abraçat des del primer minut, quan han tocat els primers acords d’U, el tema introductori del seu darrer àlbum: Secretly Hoping You Catch Me Looking.

Riallera, ella mai no deixa escapar l’oportunitat de fer alguna broma amb el públic. Tothom que l’hagi vist més d’una vegada damunt dels escenaris haurà pogut gaudir de la seva capacitat de fer-se estimar pels assistents. Mai no té por a res, ni fins i tot a tocar amb només 22 anys a un dels dos escenaris més grans d’un dels festivals més importants d’Europa. I si enmig del concert se li cau la guitarra -com ha passat aquest divendres-, ella no s’arronsa i n’acaba fent befa.

Avui érem molts els que esperàvem en secret que ens enxampessis mirant-te, Paula.

 

 

Comentaris