Bad Gyal fa vibrar el públic en el seu concert a la sala Razzmatazz

La cantant de Vilassar de Mar ha exhaurit les entrades tant per l'espectacle de dissabte com pel de diumenge

La catalana Alba Farelo, coneguda com a Bad Gyal, ha actuat aquest dissabte a la Sala Razzmatazz de Barcelona. Acompanyada de quatre ballarines, Bad Gyal ha ofert un espectacle amb una barreja de ball, imatges audiovisuals i el seu característic ritme de 'dancehall' i de trap. La cantant repetirà aquest diumenge l'espectacle de 'Bad Gyal SoundSystem', amb entrades exhaurides els dos dies. Després d'actuar en diverses ciutats de Mèxic i els Estats Units, la cantant ha venut gairebé totes les entrades de la seva gira espanyola per 2020. En algunes localitats, com Sevilla o Granada, es va fer 'sold out' poques hores després de posar les entrades a la venda.

Davant un públic que corejava tots els seus temes, Bad Gyal ha reivindicat el seu estil, que beu de la música urbana. Una de les cançons més aclamades pel públic ha estat el seu últim gran èxit amb Omar Montes, 'Alocao', que arriba gairebé als trenta milions de reproduccions en Youtube.

L'espectacle ha obert amb la cançó de Jacaranda, produïda per Dubbel Dutch, i les "ganes de passar-la bé" de l'artista. "Això és una festa, sí o no?", ha preguntat al públic. La cantant ha interpel·lat en diverses ocasions als assistents, que han respost cantant tots els seus temes, ballant, saltant i gravant amb els telèfons mòbils.

Al concert també han sonat alguns dels seus èxits com 'Pai', una versió de Work de Rihanna cantada en català; 'Fiebre', amb ritmes jamaicans; 'Candela', o 'Santa Maria', un dels seus 'hits' amb Busy Signal.

L'actuació de la cantant, de només 22 anys, a la sala Razzmatazz forma part de la programació de Curtcircuit, un cicle de concerts impulsat per l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya. El concert ha estat precedit per l'actuació del productor i DJ de directe Fake Guido.

 
 

Comentaris