Ariana Grande desafia la por i reprèn la gira a Barcelona

La cantant ofereix un concert al Palau Sant Jordi després d'haver cancel·lat altres recitals per l'atemptat terrorista al Manchester Arena el passat 22 de maig

 

La cantant Ariana Grande arribarà aquest dimarts al Palau Sant Jordi de Barcelona amb la seva gira europea de 'Dangerous Woman' després d'anul·lar part de la gira a causa de l'atemptat terrorista al final del seu concert en el Manchester Arena el passat 22 de maig, que va deixar 22 morts. A causa del succés, l'artista va cancel·lar les seves actuacions al Regne Unit, Bèlgica, Polònia, Alemanya i Suïssa, i la cantant ha tornat als escenaris amb concerts a França --París i Lió-- i a Portugal --Lisboa--, i aquest dimarts serà el torn de Barcelona, en la seva única parada a Espanya, abans de viatjar a Itàlia --Roma i Torí--.

 

El concert, que serà a les 21 hores després de l'actuació de la telonera nord-americana Victoria Monet, serà un repàs dels hits de la cantant, amb temes com 'Be Alright', 'One Last Time', 'Bang bang', 'Focus' i 'Moonlight'. Després d'uns recitals els dies 7 i 9 a França i Lisboa envoltats de fortes mesures de seguretat, els Mossos d'Esquadra han previst per a aquest concert unes mesures "adequades al nivell de risc previst pels experts en matèria antiterrorista", han explicat a Europa Press fonts de la policia autonòmica.

Aquestes mesures, que segueixen la línia de les previsions explicades pel conseller d'Interior de la Generalitat, Jordi Jané, després del Gabinet de Coordinació Antiterrorista, es complementaran a més amb la coordinació de la seguretat privada prevista pels promotors del concert. De moment, no està prohibit l'accés al recinte amb motxilles i bosses de mà, que sí que seran revisades als accessos, la qual cosa pot ocasionar retards. Amb motiu del concert, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei especial d'autobusos de baixada entre el recinte i la plaça Espanya a partir de les 22.15 hores, aproximadament.

 

Comentaris