Alcaraz despulla 15 personalitats de la cultura catalana

A "15 entrevistes cuinades a foc lent", el periodista repassa la trajectòria de Maria Barbal, Roser Capdevila i Montserrat Guibernau, entre d'altres

El periodista terrassenc i col•laborador d'El Singular Digital, Joan Alcaraz, despulla quinze personalitats de la cultura catalana al llibre "15 entrevistes cuinades a foc lent" (Ed. El Cep i la Nansa). "Abans de parlar, ja dibuixava", diu la il·lustradora Roser Capdevila o "La resistència es va fer a dins, més que no pas a l'exili", conclou Marc Taxonera, monjo de Montserrat, dos dels entrevistats d'aquesta obra.

Tots i cadascun dels personatges, 12 vius i 3 "d'enyorats"-com descriu el periodista- repassen en aquesta obra les seves trajectòries i experiències vitals. Per exemple, la Lídia Pujol que confesa: "espero que la part fosca de la vida no se'ns mengi".

A part d'aquestes personalitats també es despullen davant d'Alcaraz: Maria Barbal (escriptora), Manel Camp (músic), Joaquim Capdevila (joier), Josefina Castellví (oceanògrafa), Andreu Claret (promotor d'obres públiques), Josep Faulí (periodista), Montserrat Guibernau (politòloga), Josep Guinovart (pintor), Joan Isaac (cantautor), Jordi Pàmias (poeta), Josep Pla-Narbona (pintor i dissenyador gràfic) i Carme Sansa (actriu).

 
 

Comentaris