Acord entre El Singular Digital i la Federació de Ràdios Locals de Catalunya

Els dos mitjans pretenen compartir continguts i per crear-ne de nous conjuntament

El Singular Digital ha firmat un conveni de col•laboració amb la Federació de Ràdios Locals de Catalunya per tal de compartir continguts i per crear-ne de nous conjuntament.

L'acord l'han signat Josep Grau, editor de El Singular, i Manel Ramon, president de la Federació. Grau ha destacat que aquesta col•laboració significa "ampliar la presència dels continguts del diari, i la possibilitat de fer créixer les respectives plataformes de distribució de continguts". També ha afirmat que "ens convida a explorar àmbits de col•laboració amb l'objectiu de guanyar més visibilitat i presència" per tal de que "El Singular Digital estigui per estar més presents en la comunicació local".

Per la seva banda Manel Ramon ha volgut remarcar que l'acord demostra "el potencial de la comunicació de proximitat, que demostra que pot ser una part important de projectes amb dimensió de país" i que "la col•laboració que ara es planteja, com altres que hi pugui haver en el futur, estan en la línia d'obrir l'activitat de la Federació a altres suports i a la realitat de les plataformes multimèdia".

El Singular Digital és el diari digital de referència en l'àmbit de la informació i l'opinió política, i està entre els més llegits i entre els més influents. De la seva banda la Federació de Ràdios Locals de Catalunya aplega a més de cent emissores de ràdio de proximitat de tot el país, ofereix serveis als seus associats i distribueix un informatiu diari a diversos programes de suport.

 
 

Comentaris