El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més de 20.000 persones segueixen el Sant Jordi Musical d’Estrella Damm
  • CA

Més de 20.000 persones van seguir aquest dijous la programació que Estrella Damm va emetre a través del seu web i del seu compte d’Instagram per celebrar el dia de Sant Jordi. Una programació en la que la música va ser la protagonista principal, i que s’ha adaptat a la situació actual per seguir celebrant el Sant Jordi Musical, enguany però, des de casa.

Més de 8.400 persones esperaven connectades a la web d’Estrella Damm a les 18.30h per donar el tret de sortida al Sant Jordi d’Estrella Damm. Dues hores en les que les actuacions de Balkan Paradise Orchestra, Blaumut, Cesk Freixas, Ferran Palau, Gertrudis, Itaca Band, Meritxell Neddermann, Núria Graham, Suu i The Tyets van compartir pantalla amb les recomanacions musicals dels discjòqueis Òscar Broc, Albert Miralles, Dani Nel·lo i Miqui Puig d’iCat.

I, com mana la tradició, no podien faltar les roses -virtuals, això si- i els llibres, aquests últims a través de les recomanacions de Nil Moliner, Miki Nuñez, Marc Ros (Sidonie) i Adrià Salas (La Pegatina).

Un Sant Jordi Musical que es va completar amb les intervencions dels humoristes Elisenda Carod, Peyu i Pep Plaza; dels músics Guillamino i Joan Pons (El petit de cal Eril), i de periodistes com Xantal Llavina, Marta Pérez Verge, Gerard Romero, Marta Salicrú i Mònica Terribas.

Tots aquells que es van perdre el Sant Jordi Musical o volen tornar-lo a viure, fins aquest diumenge encara són a temps de veure’l tantes vegades com desitgin a través del web i del compte d’Instagram?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa