Cs pressiona el PP català perquè s'avingui a fer una llista "constitucionalista"

El partit taronja demana a Alejandro Fernández que deixi enrere el "partidisme"

La portaveu de Cs, Melissa Rodríguez, ha insistit aquest dilluns sobre la necessitat de formar una “coalició constitucionalista” amb de cara a les pròximes eleccions catalanes i ha demanat al líder del PP, Alejandro Fernández que deixi enrere el “partidisme” i s’obri a una entesa “necessària”. “Quan proposem una coalició constitucionalista estem pensant en tots els catalans, i cal que la resta de partits pensin una mica més en els catalans i una mica menys en el partidisme”, ha sentenciat en roda de premsa després de la reunió del Comitè Permanent del partit. La seva proposta, ha dit, busca “vèncer la lacra independentista” i parlar “del que necessiten els ciutadans de Catalunya”.

Rodríguez ha fet aquestes manifestacions en resposta al president del PPC, Alejandro Fernández, que aquest dilluns ha advertit Ciutadans que “és molt difícil” formar coalició amb una formació que dona suport als pressupostos del govern de Pedro Sánchez.

Segons la portaveu de Cs, si la seva formació s’obre a negociar els pressupostos amb el govern de Sánchez és per demostrat que existeix una “alternativa” a uns comptes negociats amb ERC. “Nosaltres estem pensant en els ciutadans d’Espanya, que necessiten uns pressupostos moderats”, ha afirmat.

Les declaracions de Fernández, ha afirmat, “no són serioses” ni responen “al que necessita la ciutadania”, i demostren que encara es pensa en els beneficis electorals quan cal pensar en “el que perden els ciutadans d’Espanya si no pactem”.

“Quan proposem una coalició constitucionalista estem pensant en tots els ciutadans de Catalunya, en els que no se senten identificats amb els moviments radicals independentistes, i jo convidaria a la resta de líders polítics a pensar una mica més en el que necessiten els ciutadans i menys en la part ideològica i partidista”, ha sentenciat.

 
 

Comentaris